Hersenwerk is zoveel meer dan een spelletje, Hersenwerk is een veelzijdig gereedschap die op diverse manieren kan dienen als ondersteuning van je Hondenwerk. Tijdens deze dag ga je ontdekken wat Hersenwerk is, hoe Hersenwerk kan helpen bij het ontspannen, hoe Hersenwerk inzicht kan geven in het welbevinden van de hond en hoe het de communicatie tussen hond en begeleider kan verdiepen en versterken. Je gaat tijdens de dag aan de slag met je eigen hond en kijkt naar de anderen. We filmen de sessies en kijken ze gezamenlijk terug om zo meer te kunnen zien en in te gaan op details in het gedrag.

Deze bijscholingsdag wordt verzorgd door Marieke Smit
Ze is instructeur en docent bij Hersenwerk voor honden. Daarnaast is ze vakdocent bij Annorlunda. Ze is eigenaar van Hondenschool Robbedoes. Dat maakt dat ze jou perfect kan introduceren in Hersenwerk voor Honden.

Voor wie is deze bijscholingsdag?
De dag is geschikt voor iedereen die als professional bezig is met honden, met instructeurs en gedragstherapeuten als voornaamste doelgroep.

Wanneer is het?
vrijdag 7 oktober 2022, van 09.30 tot 17.00 uur

Waar vindt het plaats?
Wencopperweg 18 in Barneveld (onze eigen locatie)

Wat kost het?
€ 120 excl. btw (145 incl.btw). Voor (oud-)cursisten van Annorlunda geldt 10% korting (gebruik de code uit de FB-groep of mail even!)

Dit bedrag is inclusief koffie, thee en een eenvoudige lunch. Je krijgt een certificaat als bewijs van deelname.

Hoeveel bijscholingspunten?
SPPD: 6 punten
We wachten nog op een reactie van het CKI en de NVGH

Vragen?
Mail dan naar info@annorlundacampus.nl!

Inschrijven?