Help je hond bij angst

Boek help je hond bij angst

Echte aanrader!

Ben jij de begeleider van een hond die (af en toe) bang is?
Dan is dit boek voor jou!

In dit boek bespreken we wat angst eigenlijk is en hoe het ontstaat. Zodat je meer inzicht krijgt in de dingen die voor jouw hond belangrijk zijn.

We gaan dieper in op de verschillende soorten angst. Maar behalve al deze theorie, die leidt tot meer begrip voor hoe jouw hond zich voelt, geven we ook vooral praktische tips.

Met diverse oefeningen, checklisten en stappenplannen kun je zelf al wat eerste stappen zetten om de angst van je hond te verminderen.

Stress signalen Hond

Het boek heeft een harde kaft, is 224 pagina’s dik en bevat heel veel beeldmateriaal.

Anoula Voerman van Jaggie’s pawprint maakte de foto’s. Liselot Boersma van HondenLot tekende speciaal voor deze uitgave diverse cartoons in de haar kenmerkende stijl.

Het boek is geschreven door Monique Bladder en Erica Bokelmann. Beiden zijn meer dan 15 jaar gedragstherapeut voor honden met een solide theoretische basis.

Samen leiden ze Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum, waar hondenschool-instructeurs en gedragstherapeuten door hen worden opgeleid. De opleiding is door diverse instanties (CKI, SPPD en NVGH) erkend.

Je kunt vanaf NU het boek bestellen voor € 31,95 (excl. € 4,70 verzendkosten). Voor lezers uit België: het boek is te bestellen voor € 42,55 (incl.verzendkosten).

contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Liever direct een vrijblijvend online gesprek inplannen? Klik hier om de mogelijkheden in onze agenda te bekijken.