Neem contact met ons op

Heb je een vraag voor ons? Stuur ons dan een mailtje. Je mail wordt binnen 5 werkdagen beantwoord.

We hebben geen telefoonnummer waarop je ons kunt bereiken, maar beantwoorden heel graag en zo snel mogelijk al je vragen per mail. We bellen je met liefde en plezier terug als jij daar behoefte aan hebt, dus laat het ons weten als je graag telefonisch contact hebt. Ook is het mogelijk om een afspraak met Monique of Erica in te plannen. Kies een geschikt moment in de agenda en plan een vrijblijvend online gesprek in. 

Je kunt ons bereiken via info@annorlundacampus.nl.

Ons Team

Monique Bladder

Monique Bladder

Monique is samen met Erica oprichter en hoofd-docent bij Annorlunda.

Ze is gedragstherapeut voor honden met jarenlange praktijkervaring, die ze combineert met een Postgraduaat opleiding Toegepast Diergedrag. Monique heeft zelf twee Flatcoated Retrievers en een Welsh Springer Spaniël.

Erica Bokelmann

Erica Bokelmann

Erica is samen met Monique oprichter en hoofd-docent bij Annorlunda.

Ze is gedragstherapeut voor honden met jarenlange praktijkervaring, die ze combineert met een Postgraduaat opleiding Toegepast Diergedrag. Erica heeft zelf een Field Spaniel.

maak een afspraak

Vragen over één van onze opleidingen?

Wellicht heb je na het lezen van alle informatie op de website nog vragen over één van onze opleidingen. Neem dan met onderstaande knop contact met ons op of kies een geschikt moment in de agenda voor een vrijblijvend online gesprek.

contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Liever direct een vrijblijvend online gesprek inplannen? Klik hier om de mogelijkheden in onze agenda te bekijken.