Vakdocenten

Bij Annorlunda werken we graag samen

Veel van de lessen worden gegeven door ons vaste team. Maar voor onderwerpen die buiten onze expertise liggen hebben we vakdocenten klaar staan die op deze onderwerpen wel expert zijn. 

Marsha Reijgwart

Maak kennis met

Marsha Reijgwart

Marsha Reijgwart is opgeleid tot gedragsbioloog aan de Universiteit Utrecht en heeft zich daarnaast middels de postgraduaat Toegepast Diergedrag verdiept in gedrag en gedragstherapie voor verschillende diersoorten.

Sinds het afronden van haar PhD in 2017 draagt zij als beleidsmedewerker haar steentje bij aan het waarborgen van het welzijn van gezelschapsdieren in Nederland: eerst bij de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming, nu bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Marsha is voornamelijk geïnteresseerd in de huisvestingsbehoeftes van dieren en de verschillende omgangsvormen die eigenaren met hun huisdieren hebben. Ze is niet meer actief als gedragstherapeut, maar geeft nog wel workshops en lezingen over diergedrag onder de naam EthoPet. Daarnaast doet Marsha onderzoek naar kattengedrag en -welzijn onder de naam ‘Purrdoctors’.

Voor Annorlunda verzorgt ze onder andere de lessen over wetgeving en stress en welzijn.

Aanmelden is mogelijk

Start met je opleiding en maak werk van je toekomst in de hondenwereld

Gedragstherapeut Aanmelden Annorlunda

Maak ook kennis met onze andere vakdocenten

contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Liever direct een vrijblijvend online gesprek inplannen? Klik hier om de mogelijkheden in onze agenda te bekijken.