Deze module is de start van de verdieping in de richting van gedragstherapeut. We kijken naar de fysieke achtergronden en factoren die mee (kunnen) spelen bij probleem- en hondengedrag. Welke processen in de hersenen (en de rest van het lichaam) zijn betrokken bij gedrag?

Onderwerpen die in deze module aan bod komen:

  • Medische Basiskennis
  • Neurotransmitters
  • Hormonen en gedrag
  • Stress
  • Medische afwijkingen en gedrag
  • Pyschofarmaca
  • Pijn herkennen
Docenten

Monique Bladder
Martine Groefsema
Pascalle Roulaux
Marsha Reijgwart
Evelyne Bekke
Dominique Frohoff

Leeftijd/niveau

18 jaar of ouder, HBO

Toelating

Diploma Kynologisch Instructeur van één van de CKI-geaccrediteerde opleidingen.
Als je nog geen instructeur bent, start je in module 1 van de opleiding bij Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum. Gedurende dit traject zijn er mogelijkheden om ook te beginnen met de modules voor de opleiding tot gedragstherapeut.

Vrijstelling

Niet mogelijk

Startdatum en Duur

Start: 6 januari 2023

Module B bevat 7 lesdagen, van 09.30 tot 17.00 uur, en een halve dag voor de afrondende toets van module B. Onze lesdagen zijn inclusief koffie, thee en lunch.

Locatie

Wencopperweg 18 in Barneveld

Prijs (per januari 2023)

€1.050,-

Aanmelden voor module B?

Instroom in module B is mogelijk als je de opleiding tot Kynologisch Instructeur hebt afgerond bij één van de CKI-geaccrediteerde opleidingen. Om te kunnen instromen maak je op vrijdag 9 december 2022 een toets op basis van de eindtermen van het CKI en heb je de rest van deze dag les van de hoofddocenten om kennis te maken, vragen te stellen en de diepte in te gaan over de lesstof.

Voor meer informatie over inschrijven voor de opleiding of de interesselijst, ga dan via deze link naar de hoofdpagina over gedragstherapie.