Onze Gediplomeerden

onze instructeurs en gedragstherapeuten

Maak kennis met de door ons opgeleide instructeurs en gedragstherapeuten

De instructeurs en gedragstherapeuten in onderstaande kaart hebben hun opleiding bij Annorlunda afgerond. Dit houdt in dat ze minimaal de verplichte modules met goed resultaat hebben volbracht. Door op één van de instructeurs of gedragstherapeuten te klikken is te zien welke extra modules en bijscholingen door de instructeur of gedragstherapeut bij Annorlunda volbracht zijn.

Instructeurs en gedragstherapeuten op deze pagina verplichten zich om minimaal één keer per jaar een bijscholing bij Annorlunda te volgen. 

   kenniscentrum en opleidingsinstituut

   Over Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum

   Bij Annorlunda krijg je les volgens de laatste (wetenschappelijke) inzichten. Waarbij meerdere methodes mogelijk zijn en je zelf nadenkt over wat bij jou past. Daarnaast geloven wij bij Annorlunda dat leren het beste gaat in een veilige omgeving. Dit geldt voor honden, maar zeker ook voor mensen. Daarom hechten wij bijzonder belang aan een goed leerklimaat. De docenten en “de groep” dragen hierin een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

   Theoretische basis

   Met een brede theoretische basiskennis leer je om eigenaar én hond met behulp van moderne trainingsmethodes te begeleiden.

   Praktijkervaring

   Je wordt alleen een goede instructeur en/of gedragstherapeut als je óók praktijkervaring hebt opgedaan. Stages zijn daarom meestal verplicht.

   Welzijn

   Welzijn staat bij Annorlunda centraal. Leren zonder druk, dwang, pijn, angst of intimidatie voor hond, eigenaar én onze studenten.

   contact

   Waar kunnen we je mee helpen?

   Liever direct een vrijblijvend online gesprek inplannen? Klik hier om de mogelijkheden in onze agenda te bekijken.