De eerste module van de SHAAI-opleiding heeft als doel de studenten een overzicht te geven van de verschillenden vormen van AAI en de vak- en overkoepelende organisaties binnen het werkveld. Ook de voor AAI belangrijke basisvaardigheden uit de vakgebieden komen aan bod. Daarnaast maak je vooral kennis met de wereld van AAI.

Bijzondere aandacht krijgt de mens-dier-relatie in deze module omdat het verbinden van mens en dier de essentie is van ons werkveld. Hoe breng je kennis, behoeftes, maar ook grenzen en wensen samen? Wat houdt het idee van ‘One Health, One Welfare’ in? Welke vaardigheden en talenten zijn belangrijk voor de therapeut en voor het therapiedier. Hoe is deze relatie ontstaan en heeft deze zich ontwikkeld en wat is de stand van zaken vandaag?

Docenten

Candela Hüsgen
dr. Nienke Endenburg
prof. Marie José Ender Slegers
Thomas Kleinen Bassy
dr. Rainer Wohlfarth
dr. Nienke Peters Scheffer

Leeftijd/niveau

18 jaar of ouder, afgeronde HBO- of WO-opleiding op gebied van zorg, onderwijs, welzijn. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van Engelse en Nederlandse literatuur. Hiernaast is een enkele les in het Engels afhankelijk van de afkomst van de gastdocent.

Vrijstelling

Niet mogelijk

Duur

5 lesdagen klassikaal, van 9.30u tot 17.00u. Onze lesdagen zijn inclusief koffie, thee en lunch.
De lesdag vindt plaats op donderdag, gemiddeld 1x in de twee weken. De startdatum is eenmalig op dinsdag.

In deze module wordt 70 uur zelfstudie verwacht, naast het bijwonen van de lesdagen.

Locatie

Wencopperweg 18 in Barneveld

Prijs

€750,- excl. btw (21%)
(€200,- aanbetaling bij aanmelding, restbedrag zes weken voor aanvang module)

Eerstkomende startmogelijkheid

Dinsdag 21 september 2021.

Dit is eenmalig op een dinsdag, daarna zijn de lesdagen op een donderdag. In die week heb je daarom les op di. 21 september en do. 23 september.

Aanmelden voor module 1?

Dat kan door het doen van een aanbetaling van €200,- via deze link. Onze algemene voorwaarden kun je hier vinden. We nemen daarna vanzelfsprekend contact met je op over je inschrijving.
Als je vragen hebt, aarzel dan vooral niet om die per mail te stellen. We staan je heel graag te woord.